vasárnap, április 18

Esküvői táncoktatás / Szalagavató

Esküvői táncoktatás

A koreográfiákkal kapcsolatban az egyediségre és a profizmusra törekszünk, így a táncok hossza általában 3.30-4.00 perc között mozog, de természetesen a megbeszéltek alapján fogunk tudni haladni. Az évek tapasztalatai alapján, ez a hosszúság a legideálisabb, hogy a kedves Vendégek is tudják élvezni az előadást, illetve a Pár számára se legyen indokolatlanul megterhelő.

Aki ezzel a szolgáltatással foglalkozik a La Vie-n belül: Hancz Bianka.

Amennyiben ceremóniamester szolgáltatással együtt kéritek: Hancz Patrik. Ezt azért tartjuk fontos lehetőségnek, mivel a néhány alkalom alatt kiépülő bizalmi viszony nagyban segíti a munkát ceremóniamesterként.

Munkáinkról, Párjainkról a https://www.facebook.com/laviespirit/ vagy https://www.instagram.com/lavieweddingevent/ oldalakon tudtok képeket, véleményeket megnézni.

Szalagavató

Egy szalagavató koreografálása részünkről általában 13 alkalom, ami lehet oktatási időben (testnevelés óra vagy osztályfőnöki óra) vagy azt követően, esetleg délután. Mindegyikre volt már példa az évek alatt. A 13. alkalom egyben a főpróba is ruhában.

A megbízási díjat két részletben lehet kiegyenlíteni: a 2. próbán, valamint a 7. próbán. A megbízási díjról természetesen számlát adunk (ebben az esetben, ha a számla vevő részén lévő fél magánszemély, úgy adatkezelési hozzájárulás szükséges adatai kezeléséhez) mindkét esetben.

Aki ezzel a szolgáltatással foglalkozik a La Vie-n belül: Hancz Bianka.

A kapcsolatfelvétellel egyértelműen kifejezitek, hogy elolvastátok és elfogadjátok az Adatkezelési tájékoztatónkat. Amennyiben a kapcsolatfelvétel megtörténik, a továbbiakban kizárólag az Adatkezelési hozzájárulás elnevezésű dokumentumunk aláírását és számunkra való visszaküldését követően tudunk kommunikálni egymással.