csütörtök, október 29

La Vie Táncsport Egyesület

Egyesületünket elsősorban abból a célból hoztuk létre, hogy lehetőségünk legyen a saját nevünk alatt versenyezni. Ez azért fontos számunkra, mert szeretnénk egy olyan közösséget létrehozni a La Vie TSE keretein belül, melynek tagjai azonosulni tudnak az általunk képviselt értékrenddel, melyek az alázat magunk és versenytársaink iránt, tisztelet egymás és a tánc iránt, kitartás a céljaink eléréséhez, hogy csak a legfontosabbakat említsük. A mai világban pedig elengedhetetlen a brandépítés annak érdekében, hogy emberek széles tömegének tudjuk értéket teremteni.

Hamarosan újabb hírekkel fogunk szolgálni, így mindenképpen megéri olykor-olykor visszanézni erre az oldalra, de természetesen megosztjuk az elkövetkezendő időszak jó híreit a közösségi oldalainkon is.

Rövidesen újabb taggal bővül a La Vie World, el fogjuk indítani a tehetséggondozó programunkat és ösztöndíjunkat, valamint elkezdünk dolgozni a versenytánc megfelelő minőségű utánpótlásán is hazai és nemzetközi szinten.

Bevonulás a vörös szőnyegen a kínai világbajnokság nyitórendezvényén még a Platina TSE táncosaiként, magyar bajnokként Magyarországot képviselve.
Nyugat-Magyarország Területi Bajnokság
Profi Latin Európa-Kupa

A La Vie Táncsport Egyesület semmilyen formában sem kezel adatokat, tekintettel arra, hogy működését később fogja megkezdeni. Adatkezelést kizárólag a La Vie Szervezés és Szolgáltatás Bt. végez az Adatkezelési tájékoztatónk (https://lavie.hu/adatvedelem/) valamint belső szabályzatainknak megfelelően.